Četverogodišnjakinja odgovarala na pitanja o svom tati pa sve oduševila

SVAKI roditelji će se barem jednom naći u situaciji kada će zbunjeno, ali i fascinirano gledati u ono što je njegovo dijete napisalo ili otkrilo o njihovoj obitelji u školskom zadatku. No, jedna četverogodišnjakinja je svog tatu natjerala da zaplače od smijeha otkrivši što misli (i zna) o njemu.

Njezin tata Zach je na TikToku podijelio odgovore na niz zanimljivih pitanja te je oduševio brojne korisnike te društvene mreže.

Snimajući papir s pitanjima, otkrio je da je prvo postavljeno pitanje bilo: "Koliko tvoj tata ima godina?", na što je četverogodišnja Nora odgovorila: "Šest."

@dadrealbad

😂 ##eatgood ##prek ##parenting ##funny ##LoveMeMode

♬ Oh No - Kreepa

Na pitanje: "Što njezin tata radi?" odgovorila je: "Ne znam, ali on jede." Sličan odgovor je ponudila i na pitanje: "Što tvoj tata voli raditi?" iskreno odgovorivši: "Voli večerati."

Ipak, priznala je da njezina oca zanima više stvari od hrane, izjavivši da je njegova omiljena boja "ljubičasta", da je "jako dobar u nogometu" i da ga "ljubav čini sretnim".

Video je u nekoliko dana prikupio više od 145 tisuća pregleda, a brojni korisnici TikToka su podijelili vlastita, slična iskustva.

"Moja nećakinja koja je treći razred je u školi izradila čestitku za Majčin dan u kojoj je popunjavala praznine. Napisala je da je njezina mama (moja sestra) korisna poput usisivača", otkrila je jedna od njih.

Drugi se prisjetio: "Kada je moj sin morao nešto napisati u nastavku rečenice 'Volim svoju mamu...', napisao je 'više od mačke'."

Pročitajte više