Channing Tatum otvoreno progovorio o strahu zbog odgoja djevojčice

CHANNING Tatum u potpunosti prihvaća svoj status tate djevojčice.

U intervjuu za svibanjsko izdanje časopisa People je govorio o svojoj prvoj knjizi za djecu koja je posvećena njegovoj kćeri Everly i uskoro bi trebala ugledati svjetlo dana. Osim toga, priznao je kako se na početku svog roditeljskog staža bojao određenih izazova koje je povezivao s odgojem djevojčice. Ti strahovi su postali još izraženiji kada je prekinuo vezu s majkom Everly Jennom Dewan.

"Kad sam postao samohrani otac, imao sam puno strahova vezanih uz povezivanje s Everly na način na koji bi jedna djevojčica to mogla poželjeti", kaže glumac.

Drugim riječima, strahovao je da nije dovoljno dobro upoznat sa stvarima koje bi njegovu kćer mogle zanimati pa se našalio: "Nisam nosio lak za nokte niti sam znao plesti kosu."

"Ali sada radim oboje. Uskočio sam u ovaj čarobni svijet i bio sam nagrađen nekom vrstom ljubavi za koju mislim da je nikad ne bih mogao dobiti na neki drugi način", ispričao je.

Osim toga, poručio je drugim tatama da se ne boje "ući u svijet svojih djevojčica". Priznao je da i sam često nosi suknje te boji svoje lice jer su to stvari koje zabavljaju njegovu kćer, a on je spreman učiniti sve što je usrećuje.

"Za sve tate koji bi mogli nekada dobiti djevojčicu... Nosite što god, plešite i budite što čarobniji možete. Obećavam vam da će vam se ljubav vratiti", poručio je.

Pročitajte više