Chrissy Teigen nakon gubitka bebe počela s medicinski potpomognutom oplodnjom

ČINI se da je Chrissy Teigen spremna ponovno pokušati proširiti svoju obitelj. Manekenka i supruga glazbenika Johna Legenda na Instagramu je objavila fotografiju lijekova koji se ubrizgavaju tijekom postupka in vitro oplodnje. Time je implicirala da se nada još jednoj bebi.

"Evo nas opet", napisala je i dodala emotikon maternice.

36-godišnja Chrissy u rujnu 2020. objavila je da je izgubila nerođenog sina Jacka. S njim je ostala trudna prirodnim putem, dok je kćer Lunu (5) i sina Milesa (3) dobila pomoću IVF tretmana.

"Toliko volim biti trudna i tužna sam što više nikada neću biti", poručila je tri mjeseca nakon spontanog pobačaja

Upravo zbog tog detalja mnogi su posumnjali da je sada odlučila pokušati dobiti još jednu bebu pomoću surogat majke. U travnju je za Refinery29 rekla da ona i John imaju nekoliko smrznutih embrija. 

"Ako to ne budem mogla ja, netko hoće", izjavila je tada. 

Teigen se u veljači prošle godine podvrgnula operaciji endometrioze, stanja koje uzrokuje rast tkiva maternice izvan maternice i koje može smanjiti kvalitetu jajne stanice i šanse za trudnoću.

"Na terapiji sam i ne razumijem kako ne mogu nositi dijete jer sada imam zdravu maternicu. Mislim da ipak moram pokušati ponovno. Želim pokušati ponovno. Vjerujem da je moje tijelo sada bolje nego prije", dodala je za Refinery29.

Pročitajte više