Dijelimo 10 slikovnica Zeko koji želi zaspati

Foto: Fokus Komunikacije 

KLADIMO se da i vi kod kuće imate male nespavalice koje nikako ne žele zatvoriti okice, i zato vam pružamo mogućnost da osvojite čak 10 fenomenalnih slikovnica o kojima bruji cijeli svijet - slikovnice Zeko koji želi spavati! 
 
Slikovnica se temelji na revolucionarnoj metodi uspavljivanja djece te zaista pomaže da djeca lakše i brže utonu u san. U to su se uvjerili mnogi roditelji iz čak 40 zemalja svijeta u kojima je ova knjigica prevedena i dostupna na tržištu. 
 
Zeko inače stiže iz Švedske, od autora Carl-Johan Forssén Ehrlina koji je knjigicu napisao u suradnji s psiholozima i psihoterapeutima - s kojima je osmislio ovu inovativnu metodu uspavljivanja koja se temelji na psihološkim tehnikama uspavljivanja. Metodom opuštanja koju im sugerira cijela pričica djeca znatno lakše počinju zatvarati okice. 
 
Sama priča prati dogodovštine Zeke Zokija koji želi zaspati, no ne može, pa se u pratnji Mame Zečice uputi do Strica Zijevka koji mu uvijek pomogne. Putem susreću tople i ljubazne likove – Pospanog Puža i Sovu Teških Očiju.
 
Knjigica će biti predstavljena na nadolazećem Interliberu, u izdanju Fokus Komunikacija, a 10 mama ovako će ih imati priliku dobiti besplatno! 
 
Pravila natječaja:
 
1. Otiđi na Lajk.hr te se registriraj ovdje, ako još uvijek nemaš svoj račun.
 
2. Klikni na kreiraj novi poster i uploadaj fotografiju svog djeteta kako ga uspavljujete uz pomoć njima omiljene knjigice. 
 
3. Natječaj traje do ponedjeljka, 16.11. 2015. u podne kad ćemo objaviti pobjednice!
 
4. Knjigice će odabrati žiri koji čine predstavnici Fokus Komunikacija i novinari rubrike Mame, a u uži izbor ući će naravno fotografije s najviše lajkova! 
 
Sretno!
 
Pravila:
 
- Upozorenje: Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.
- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.
- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.
- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.
- Prijavljene fotografije bit će objavljene na portalu Index.hr
- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.
- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika.
- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator. - Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.
- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr
- Index.hr ne odgovara za kvalitetu usluge, te je samo posrednik u natječaju.
- Natječaj traje od 9. 11. 2015. do 16..11.2015., a dobitnik će biti objavljen u ponedjeljak, 16.11. u 18h na Lajku. 
- Natječaj uključuje 10 zasebnih knjigica za 10 dobitnika
- Mjesto preuzimanja je Zagreb

Pročitajte više