Djeca ove godine Djeda Božićnjaka traže dobrotu i financijsku pomoć za svoje obitelji

NEKA djeca ove godine imaju srceparajuće želje. Dok jedni i dalje ispisuju pisma u kojima traže omiljene igračke, puno je više onih sa skromnim željama kao što su "dobrota" ili "zagrljaj". 

Hilary Agro na Twitteru je objavila pisma neke djece koja su rasplakala korisnike te društvene mreže. 

"Živimo u najokrutnijem društvu. Upozoravam vas iskreno, nemojte ih čitati ako ne želite plakati", poručila je Hilary.

"Dragi Djede, za Božić želim slime, ali moja prava želja je da siroti čovjek na ulici ima sretan Božić i posao. Slomi mi se srce svaki put kad na ulici vidim osobu koja moli za pomoć. Oni nemaju posao, nemaju kuću ni novac pa ono što doista želim je da dobiju moj dar. Hvala ti, Djede", stoji u jednom pismu.

"Dragi Djede, kako ste ti i tvoj sob? Mora da je stvarno cool voziti saonice po nebu. Moje ime je Kayla i imam 11 godina. Ove godine stvarno želim kauč koji je ujedno i krevet. Razlog je taj što živim u jednosobnom stanu. Moji roditelji spavaju u dnevnoj sobi na kauču i stalno se bude s bolnim leđima. Moj tata uz to puno radi pa ga bol ubija. To je sve što želim. Sretan Božić, Djede", poručila mu je druga djevojčica.

"Želim da druga djeca budu bolja prema drugima (uključujući mene), da budu talentirana, neovisna i snažna, hrabra, pametna, zdrava i cool ljudska bića", piše u trećem.

"Dragi Djede, želim samo jednu stvar. Bila sam dobra djevojčica i molim te nova invalidska kolica. Imam stara koja me ne služe najbolje", želja je još jednog djeteta. 

Stotine je pisama u kojima su djeca poželjela financijsku pomoć za svoju obitelj i povratak života na staro.

Pročitajte više