Djeca su im se odselila iz roditeljskog doma, a oni to proslavili neobičnim fotkama

JUAN i Dalila Lopez doslovno su skakali od sreće kad se njihovo najmlađe dijete tijekom ljeta odselilo iz obiteljskog doma. Njihova najmlađa kći, koja se vjenčala u kolovozu, zove se Joy.

Nakon 34 godine braka i odgoja četvero djece, ovaj par nije skrivao uzbuđenje zbog sljedećeg poglavlja svog života. Kako bi obilježili tu prekretnicu, angažirali su Melyssu Anne Moreno, fotografkinju sa sjedištem u južnom Teksasu, da odradi kreativno fotografiranje u kojem su upravo njih dvoje u glavnim ulogama.

Odjeveni u usklađene outfite, s prikladnim natpisima, napravili su parodiju na uobičajene photoshootinge kojima ljudi otkrivaju da će postati roditelji.

Na jednoj fotografiji Juan drži veliki srebrni balon u obliku nule, dok Dalila drži ploču na kojoj piše "U iščekivanju 0 djece u kolovozu 2020."

Osvrnuli su se i na svoje "prazno gnijezdo", a pozirali su i uz motocikl koji je dio njihovih planova za ovu fazu života.

Njihova djeca sada žive na lokacijama koje su udaljene između dva i osam sati vožnje, a Juan i Dalia im planiraju često odlaziti u posjet kako bi se družili i sa svojih sedmero unučadi.

"Naš je san voziti se do naše djece i razmaziti našu unučad, posjetiti nacionalne parkove i provozati se našim Harley Davidsonom niz brežuljke u Teksasu i upoznati druge ljude čija su djeca odselila iz obiteljskih domova", rekla je Delila za Insider.

Osim toga, planiraju svoju kuću ponovno prilagoditi sebi i svojim potrebama.

"Naša će kuća sada predstavljati nas. Uživamo u tome što imamo slobodu to napraviti", priznaju.

Dalia će jednu prostoriju preurediti u vlastitu radionicu, izbacit će višak namještaja te će obojiti zidove isključivo u boje koje se njoj sviđaju.

Iako su sada oduševljeni činjenicom da su njihova djeca odrasla i da imaju vlastite obitelji, nije im uvijek bilo lako prihvatiti tu činjenicu.

"Najteže je bilo vidjeti prvog kako odlazi jer nismo bili spremni za to i to je boljelo", rekla je Delila: "Kad je posljednja otišla, bili smo spremni za to, jer smo znali da naša djeca mogu imati sjajan i produktivan život daleko od kuće. Sve je lakše kako život prolazi".

Pročitajte više