Djeca su loptom razbila susjedovu lampu. Njihovim roditeljima je poslao poruku

Foto: Twitter

PETER Chen odlučio je poslati očajničku poruku susjedima, nakon što su njihova djeca po stoti put prebacila loptu u njegovo dvorište i razbila jednu od vanjskih svjetiljki.

"Susjedova djeca stalno bacaju stvari preko ograde. Lopte, igračke, autiće, cipele, boce, smeće ključeve. Danas su nam bacili loptu i razbili bočno svjetlo", napisao je na Twitteru i otkrio da je to bila kap koja je prelila čašu. Stoga je odlučio odgovoriti pristojnom porukom koju je zalijepio na loptu.

"Bok, samo vas obavještavam da je ova lopta razbila našu svjetiljku. Ako biste mogli, molim vas, obavijestite djecu da je ovo zadnji put da vraćamo loptu. To bismo cijenili, hvala. Peter (iz susjedne kuće)", stajalo je u poruci.

Korisnici Twittera pohvalili su Peterov smiren pristup, a jedan je priznao: "Ovo je puno ljepša poruka nego što bi bila moja."

Peter je naknadno rekao da su mu se susjedi povratno javili te da je njihov izgovor da je djetetu upravo dijagnosticiran ADHD.

"Želio bih suosjećati, ali sam kao dijete imao ekstreman ADHD i ipak sam znao za granice. Dakle, budući da i sam imam ADHD, manje suosjećam", poručio je.

Pročitajte više