Dječak (4) zapanjio korisnike TikToka emocionalnom zrelošću: "Kako je tako mudar?"

Screenshot: TikTok

MAMA Amelie na TikToku je objavila dirljivu snimku razgovora koji je imala sa sinom Aldijem (4). Dječak se osvrnuo na dan koji mu je teško pao jer mu je nije bilo dopušteno izaći.

U snimci, koja je dosad pogledana više od 18 milijuna puta, Aldie stoji u svojoj sobi i sprema se za spavanje. 

"Danas nisi napravila pametan izbor pa si povrijedila moje osjećaje time što nismo izašli", govori majci, koja je s njim u sobi prije spavanja.

Nakon toga se majka spušta do dječaka, koji sjeda na krevet i započinje iskrenu raspravu.

"Znaš, danas nisam mogao izaći pa sam još uvijek malo tužan. Malo sam se i uzrujao. Više nego malo", nastavlja objašnjavati mami, koja ga umiruje: "Svi se ponekad uzrujamo. Ne dobijemo uvijek ono što želimo."

Dječak malo razmišlja, a onda počne govoriti da je nedavno tatu pokušao naučiti kako da se nosi s vlastitim emocijama.

"Beba je ispustila tanjur i tata se naljutio na nju, a ja sam mu rekao da se smiri, da polako diše i da napravi pametan izbor."

Amelie se ponovno ubacuje i pojašnjava: "Uzrujamo se, ljutimo se, ponekad plačemo", na što dječak uzvraća: "To su emocije, mama."

Dvojac se na kraju zagrli, a Aldie upita mamu: "Čak i kad sam ljut, i dalje me voliš?"

Stotine korisnika TikToka komentirale su emocionalnu zrelost četverogodišnjeg dječaka.

"Razumije emocije, priznaje ih. Dobar dečko", "On je samosvjesniji i bolji u komunikaciji od svih nas", "Ovo je primjer vrhunskog odgoja. Molim te, otkrij nam kako si postigla da ima takvu emocionalnu inteligenciju", neki su od komentara.

Snimku su pogledale i neke poznate osobe, među kojima su glumica Busy Phillips i pjevačica Meghan Trainor. Prva je podijelila video na svojim društvenim mrežama, a druga je ostavila komentar: "Koliko on ima godina? Jedva čekam da moj dječak ovoliko priča. Slatko."

Pročitajte više