Dječak zadobio opekline drugog stupnja stopala zbog popularnih tenisica

Foto: Facebook

SHERRY Foster, mama devetogodišnjeg Peytona užasnuta je nakon što su mu stopala opečena u novim tenisicama. Naime, dječak je u novim tenisicama zadobio opekline drugog stupnja.

“Peyton ima kemijske opekline drugog stupnja od svjetlećih tenisica. Navodno vlažne baterije otpuštaju kemikaliju koja uzrokuje opekline stopala”, napisala je zabrinuta majka na Facebooku i zahvalila liječniku koji je pomogao dječaku.

Kako je rekla, njezin sin je došao doma i rekao da ga bole noge. Bile su malo crvene, a majka je mislila kako je to posljedica igre u vodi.

“Drugi dan je došao doma i žalio se još više”, ispričala je Sherry koja je sina odmah odvela liječniku koji je dijagnosticirao opekline drugog stupnja. Liječio ih je antibiotskom masti, a oporavak bi trebao potrajati tri tjedna. No dječak se sada boji obuvati cipele.

“Stvarno ga je boljelo. Nije mogao hodati, trčati, ići na plivanje jer mu je sve to iritiralo stopala. Morali smo ga nositi, nije mogao ništa”, dodala je Sherry koja se osjećala grozno. “Da se to dogodilo mlađem djetetu, bilo bi još gore. Peyton ima devet godina, pa mu je lakše objasniti neke stvari, ali sada ima fobiju od nošenja cipela.”

Nakon ovog incidenta tvrtka koja je proizvela tenisice istražuje slučaj, no kažu kako se do sada nisu susreli s takvim pritužbama. Sherry su ponudili par cipela u zamjenu, no njezin sin ih ne želi.

“Na tenisicama nema nikakvog upozorenja da treba pripaziti ako se noge znoje ili su mokre, pa čak ni da je u njima baterija”, ističe Sherry.

Tvrtka će testirati sporne tenisice koje im je poslala Sherry te će potom ustanoviti je li doista moguće da su upravo one uzrokovale ovakvu ozljedu nesretnom dječaku.

Pročitajte više