Dječja soba u sobi - idealno rješenje za male stanove

Foto: Pinterest

SVAKO dijete kako raste zaslužuje imati svoj kutak, svoju sobu i svoj prostor, no što ako imate više djece, a stan vam je relativno malen da bi svakome od njih priuštili sobu. Dizajn interijera danas je toliko maštovit da unatoč velikim zahtjevima čine čuda iznad svih očekivanja. 
 
Svaki će dizajner reći da im je jako veliki izazov urediti baš mali prostor, jer kada imate prostora imate i bezbroj predivnih mogućnosti. Ako ste  vi jedni od vlasnika malog stana, ili, prema broju članova koji žive u njemu, vlasnici relativno malog stana - donosimo vam jedno savršeno rješenje kako da svako dijete dobije samo svoj kutak. Ne mora to biti  dijete, mogu i roditelji preseliti u njega, ako će svoju spavaću sobu dodijeliti djeci. Svejedno je kome će biti namijenjeno,  znajte samo da rješenja ima. 

Zove se potkrovlje u prizemlju - ili soba u sobi!

Odmah recimo da rješenje možda nije najjeftinija varijanta, ali dugoročno gledajući - baš kao i estetski - onda se svakako isplati. Posebno ako tek razmišljate o preuređenju vašeg životnog prostora.  
 
Iako na prvi pogled izgleda komplicirano, ako znate dobrog majstora tesara i ako živite u zemlji koja obiluje kvalitetnim drvetom, a vjerujemo da živite, onda ni ovakvo rješenje nije ni neizvedivo niti preskupo. 
 
A iako vam se možda čini opasno dijete poslati "pod oblake" - zaštitne ogradice i spretne nogice djeteta koji raste i jača sigurno će biti dovoljne da uklonite svoje dileme.
 
Jer, priznat ćete - imati ovakvu divnu sobu u sobi, zaista je super moderno i praktično rješenje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
   

Pročitajte više