Djed nije znao da je unuk dobio ime po njemu, pogledajte njegovu dirljivu reakciju

Screenshot: TikTok

ALI MAIORANA je na TikToku podijelila predivan video prvog susreta svog sina i oca. Naime, ovo je Alino četvrto dijete, a njezini roditelji nisu znali da su ona i partner dječaka odlučili nazvati po njezinom ocu.

Objavljen videozapis prikazuje ulazak roditelja u bolničku sobu i Ali koja drži dječaka. Iako je Alina majka znala da će njena kći roditi dječaka, ništa nije rekla suprugu kako bi iznenađenje bilo dvostruko. No, za oba roditelja pravo je iznenađenje bilo kada su saznali da se dječak zove Nicholas. 

Ubrzo nakon što je Ali ocu otkrila da je rodila dječaka te da su mu dali ime Nicholas, on nije mogao obuzdati emocije i počeo je plakati. Dirljiv video ubrzo je postao viralan, a u dva dana pogledan je više od milijun puta.

@al_hip_hop Welcome to the world baby Nicholas West. Unsure how we kept this secret and that my parents actually believed we didn’t have names picked out…#pregnantmama #pregnant #fyp #babyboy #laboranddelivery #grandparent #babynames #babiesoftiktok #boymom ♬ take a moment to breathe. - normal the kid

Pročitajte više