Djevojčica ima četiri godine i nosi pelene, mama se požalila da je zbog toga osuđuju

MAMA Laura Mazza koja svoju četverogodišnju kćer nije naučila obavljati nuždu na WC-u tvrdi da će djevojčica to naučiti sama kada bude spremna. 

Na to priznanje ponukali su je osuđujući pogledi drugih roditelja s kojima se ponekad suočava.

„Ima četiri godine. Četiri godine, pet tjedan i jedan dan. I ne zna ići na WC. Kad je imala šest mjeseci, nije se posjela. Nije ni s osam mjeseci. Odvela sam je pedijatru i rekao je da je sve u redu, da će to učiniti kad bude spremna. I tako je bilo“, napisala je Mazza na Instagramu uz fotografiju svoje kćerkice. 

Nastavila je pojašnjavati da je isti slučaj bio i s hodanjem te pričanjem. 

„Nije progovorila brzo kao njena braća. Oni su prije druge godine brojali do deset, ona je jedva govorila. Odvela sam je liječniku i rekao je da će početi pričati kad dođe vrijeme. I to se dogodilo, sada je ne mogu ušutkati“, dodaje Mazza.

Kako kaže, njena djeca su različita, ali sve ih jednako voli.

„Ona mrzi buku. Pokriva uši. Lako se uplaši. Gotovo se ne igra s drugom djecom, voli biti sama. Ima drugačije osobine od braće i sestara. Kasnije od njih je ostvarila neka postignuća. Ona je drugačija. Radi sve u svoje vrijeme“, pojašnjava.

Uvjerava da je isto i kad su u pitanju pelene te da će ih njena kći skinuti u svoje vrijeme.

Roditelji su joj čestitali na iskrenosti i pružili podršku te poručili da se ne obazire na komentare drugih jer je svako dijete jedinstveno.

Pročitajte više