Djevojčica se udala za svoju simpatiju prije nego što je izgubila bitku s leukemijom

POMISAO na to da se desetogodišnja djevojčica udaje mogla bi kod mnogih izazvati nelagodu. Ipak, za Emmu Edwards to je značilo ispunjenje sna.

U travnju 2022., Emmi Edwards je dijagnosticirana akutna limfoblastična leukemija. Njezini roditelji isprva su bili optimistični, ali nekoliko mjeseci kasnije liječnici su im priopćili da je Emmin rak neizlječiv i da ima nekoliko dana ili tjedana života.

"To su riječi koje vas razore. Ipak, odlučili smo da nećemo samo sjediti i pustiti da nam vrijeme krade dragocjene trenutke. S Emminim prijateljima smo skovali plan da joj ostvarimo želju o vjenčanju iz snova", ispričala je Emmina majka, prenosi Bright Side.

Naime, dok većina djece sanja o odlasku u Disneyland, Emma se htjela udati, biti supruga i imati troje djece. Gajila je simpatije prema DJ-u, dječaku čije je puno ime Daniel Marshall Christopher Williams Junior. I ona se sviđala njemu. 

Roditelji, članovi Emmine obitelji, prijatelji i susjedi su se okupili i nazvali se "Emminom vojskom". Uložili su puno truda da Emmi ostvare san. Na kraju se priključila i dobrotvorna zaklada Make-A-Wish s donacijom i u manje od dva tjedna sve je bilo spremno za vjenčanje, koje se na koncu održalo 29. lipnja ove godine.

Emma je došla u ljubičastoj haljini, a tata ju je do oltara gurao u invalidskim kolicima. Na pitanje što je prvo pomislio kad je ugledao Emmu, DJ je rekao: "Pomislio sam da je najljepša osoba koju sam ikad vidio."

Razmijenili su zavjete i vjenčano prstenje. Na kraju su se i poljubili. Djevojčica je čak odbila lijekove protiv bolova jer nije htjela zaspati i propustiti događaj.

Nažalost, Emma je umrla 11. srpnja 2023., ali s ispunjenim snom. Video možete pogledati ovdje.

Pročitajte više