Djevojčica u Disneylandu poželjela zagrliti Winnieja Pooha, spriječili je zbog korone

Foto: TikTok

MAMA Dani Reeves svoju četverogodišnju kćerkicu nedavno je odvela u Disneyland. Uzbuđeno dijete je pohrlilo u zagrljaj Winnieju Poohu, ali djelatnica zabavnog parka odmah ju je spriječila u njezinom naumu. 

"Ne smiješ grliti", rekla je majka kćeri. 

@iamdanireeves C0vid sucks! My daughter was so embarrassed and upset after this 💔 #disneyland #MaiselChallenge #MakeItGucci #covidsucks #SephoraLipLooks ♬ original sound - Dani Reeves

"Žao mi je, nisam znala da će mu se zatrčati u susret", nastavila je govoriti dok je djevojčica sa sigurne udaljenosti poslala pusu svom omiljenom liku. 

"Covid je sranje! Moja kći je bila toliko posramljena i uznemirena nakon ovoga", napisala je Reeves u opisu snimke. 

Snimka je skupila 3.6 milijuna pregleda, a neki spekuliraju da zabrana grljenja kostimiranih likova nije rezultat koronavirusa, nego brige za sigurnost djece i likova. 

"Ako je zbog covida-19, onda sam zbunjena. U parku nam se govorilo da punimo prazne prostore i vozili smo se rame uz rame sa strancima. Nitko nas nije tjerao da držimo distancu", rekla je majka za Newsweek.

Prema web stranici Disneylanda, zbog covida-19 trenutno su ograničena neka iskustva kao što je pozdravljanje likova. Navode da oni i dalje šeću parkom i pozdravljaju goste, ali ne fotografiraju se i ne daju autograme.

Pročitajte više