Djevojčicu u školi posramili zbog nezdravog ručka, otac im žestoko odgovorio

Foto: TikTok

ROSS Hunt postao je viralan zbog svog odgovora školi koju polazi njegova kći. Na TikToku je podijelio priču u kojoj je otkrio da je njegovu kćer Isabelle posramio djelatnik školske menze zbog nezdravog ručka.

"Oh, nemoj to jesti, ne bi to trebala jesti", citirao je Hunt, oponašajući osoblje škole.

Hunt školske propise smatra iritantnima i želi da njegovo dijete jede što poželi, bez da je drugi zbog toga kritiziraju, a ukazao je i na licemjerje škole koja je sama ponudila slatkiše učenicima.

"U redu je ako jedu čokoladnu tortu koju im servira škola, ali čokolada nije primjerena ako je donesu od kuće", dodao je.

@teddyevascents Designing a label for the lunch box 👀 #teddyevascents #parentinglife ♬ original sound - Teddy Eva Scents

Kao odgovor školi, na unutrašnjost kutije za ručak svoje kćeri stavio je naljepnicu na kojoj stoji: "Dobrodošli u Isabellinu kutiju za ručak. Svjesni smo sadržaja ove kutije i sretni smo što Isabelle jede što god želi."

Hunt je priznao da je bio u iskušenju da kutiju napuni slatkišima, ali joj je na kraju spakirao samo jednu vrećicu poslastica.

"Prestanite govoriti djecu što bi trebala, a što ne bi trebala jesti i pustite roditeljima da sami donesu tu odluku", zaključio je.

Video je skupio preko pola milijuna pregleda, a Hunt je počeo snimati i nastavke u kojima je pokazivao što je kći donijela kući iz škole. Bombone nije taknula jer ih je, kaže, smjela jesti samo ako pojede mrkvu. Međutim, i mrkva je ostala netaknuta.

"Pojela je svoj sendvič. Za informaciju, taj sendvič sadržava više šećera nego vrećica bombona od šest grama."

@teddyevascents Reply to @corey..cj Let’s see what she brought home 👀 #schooldinners #teddyevascents ♬ original sound - Teddy Eva Scents

Drugi roditelji rekli su da su bijesni zbog istih pravila u školama njihove djece.

"To je noćna mora. Promoviraju zdravu prehranu, a dijete mi dolazi iz škole i kaže da je jelo pizzu i kolač. Koji je dio toga zdrav?" pita se jedan roditelj.

"Ovo me stvarno nervira. Djeca imaju svoje mišljenje i mogu birati što žele jesti", dodao je drugi.

Pročitajte više