Djevojčicu vrijeđali da je debela, a njezin brutalni odgovor raznježio je mnoge

MEL Watts iz Australije redovito dijeli svoje roditeljske avanture na društvenim mrežama, a priznaje i da se ponekad boji da njezin odgojni stil ne funkcionira. No, čini se kako ju je njezina najstarija kći upravo razuvjerila.

Naime, Ali Mel, mama Ayden, Ivie, Indie i Sonny, nakon što se njezina najstarija kći na najbolji mogući način suprotstavila djevojčici koja ju je vrijeđala, priznala je da ne može biti ponosnija.

Unatoč tome što su je ružni komentari na račun njezine kilaže povrijedili, osmogodišnja Ivie je napisala vrlo iskreno pismo djevojci u svom razredu.

"U mnogim trenucima sam se brinula da moj roditeljski stil ne funkcionira, neka moja djeca teže su odgojiva od druge djece, neka su osjetljivija, a neka su puno jača u određenim aspektima", napisala je ova mama uz fotografiju spomenutog pisma.

"To je baš poput maltretiranja nekoga. Mislim da ne bi trebala tako postupati prema meni", piše djevojčica na početku te priznaje da je zbog ružnih komentara i sama pokušala procijeniti je li nešto pogrešno s njezinim izgledom i tijelom.

"Ali ovo je moje tijelo i volim to što jesam i nikada to neću promijeniti i nije me briga što drugi ljudi ili ti mislite o meni, ali znam da me moji mama, tata i obitelj vole", istaknula je djevojčica.

Osim toga, napisala je kako se ne želi stalno vagati, ali "ima osjećaj da mora jer je već nazivaju debelom".

"Ali ja sam lijepa i nije me briga koliko sam teška, zato te molim da samo prestaneš. Ne sviđa mi se to", jasno je zaključila hrabra djevojčica.

Mel je bila ponosna na svoju kćer koja se zauzela za sebe na inteligentan, ali i vrijedan divljenja način. Također, istaknula je kako je i druga djevojčica shvatila da je povrijedila Ivie te da su ponovno postale prijateljice.

Pročitajte više