Dok Beyonce šuti, fanovi su jako zabrinuti za njene blizance

Foto: Instagram

IAKO je vijest o rođenju blizanaca odjeknula tijekom vikenda, a potvrđene su i špekulacije da je rodila još u ponedjeljak, fanovi željno iščekuju njihov izlazak iz bolnice. No, nakon što su mediji potvrdili da su bebice još uvijek u bolnici zbog "manjih poteškoća", fanovi su sve zabrinutiji. 

Govorimo naravno o trenutno najpopularnijoj djeci na svijetu - blizancima Beyonce i Jay Z-a, braci i seki velike sestre Blue Ivy, čija imena još uvijek ne znamo. 

No na stranu i imena i sve drugo, glavno je pitanje što se događa s blizancima. Zašto ih još uvijek nisu pustili iz bolnice. Sve su očajniji njeni fanovi pa mediji smiruju situaciju, iako realno nitko ne zna koji je pravi razlog zbog kojeg su bebice još uvijek u bolnici. 

Struka se tome doduše uopće ne čudi jer porod blizanaca nikada nije tako jednostavan kao kad se radi o samo jednoj bebi. Uostalom, prilično je uobičajeno da blizanci ostanu koji dan duže na promatranju, normalno je i da blizanci budu rođeni prije termina, pa je i to čest razlog produljenog ostanka u bolnici, tako da mjesta za paniku, kada su njene bebe u pitanju, ne bi smjelo biti. 

Blizanci u prosjeku stvarno ostaju duže u bolnici - od 9 do 25 dana, piše portal Parents, pa tako možda ne bi ni bilo normalno da su već stigli kući. 

Uostalom, postoji još jedan dokaz da je s njima baš sve u redu - inače baka Tina Knowles sigurno ne bi ovoliko partijala da je jako zabrinuta za svoju kćer i unuke.  

A dok svijet čeka njihovo prvo pojavljivanje u javnosti i prve slike, za koje se već sada pretpostavlja da će biti puštene tek onda kada mama Beyonce to odluči - fanovi uživaju u ilustracijama.  

 

 

Pročitajte više