Doznajte kakva su djeca mali Strijelci

Foto:  Instagram 

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.
 
OČEKUJETE li bebu ovih dana, znači da čekate malog horoskopskog Strijelca.
 
Zanima li vas koje su karakteristike Strijelaca i kako bi horoskopski znak mogao utjecati na vaše dijete?  
 
Sudeći prema njihovom opisu, vaš će život s malim Strijelcem biti i više nego zabavan, iako... Imaju i oni svoje mane.  
 
Strijelac je definitivno jedan od najvećih horoskopskih veseljaka s kojim će vam dani biti ugodni i ispunjeni.
 
 
S njima nema briga, oni rade sve - što požele, što im se nametne ili ih se zamoli.
 
Oni jednostavno vole pokušati sve, ne gunđaju i od svega uvijek izvlače samo ono najbolje i najzabavnije.
 
Često su, doduše, vrlo nemirni, pokreće ih velika znatiželja i energija, no znajte da su Strijelci i jedni od najrazumnijih znakova zodijaka pa ćete ih lako dovesti u red kada pretjeraju u glupiranju.
 
Oni u jednakoj mjeri razumiju i pravdu i nepravdu, logički promišljaju o svemu što vide oko sebe, a to ih svrstava među najpravednije znakove. Oni jednostavno o svemu imaju i pozitivno i negativno mišljenje pa ako malo zaglibe, lako ih je vratiti na pravi put. Često su povodljivi, no ukažete li im na to, pokušat će ispraviti stvar.
 
To je prilično važna činjenica već u tinejdžerskoj dobi, jer Strijelci jednostavno vole kockati i živjeti pomalo na rubu pa im nametanjem životnih vrijednosti možete pomoći da previše ne zaglibe. 
 
Fizički su jaki i puni energije, a najveća im je kazna ako ih zatočite u četiri zida. Oni se jednostavno moraju ispucavati kako ih ne bi sustigla depresija pa je Strijelca najbolje pustiti da trči, bavi se s nekoliko sportova, a usput su i vrlo kreativni te ih valja poticati i na bavljenje bilo kojim umjetničkim pravcem. 
 
 
U školi može biti uspona i padova, ako u danom trenutku izgube entuzijazam za učenjem pa ih stoga ponekad treba potaknuti da neku temu i predmet istraže sa širokog aspekta.
 
Njihov um je višeslojan, stalno su im potrebni novi izazovi i otkrića pa što je nastava dinamičnija, to će Strijelac biti bolji učenik. Pogotovo u predmetima koji traže puno filozofije za njihov slobodouman um. 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz horoskop, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: horoskop.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više