Enrique Iglesias i Anna Kournikova objavili prve fotografije svoje djece

Foto: Instagram

DOK se svijet zabavljao slavnim parovima koji čekaju bebe, kao i slavnim bebama koje su došle na svijet, oni su daleko od očiju javnosti proživjeli trudnoću i dočekali svoje blizance.

I sad uživaju u mirnom i privatnom obiteljskom životu, kakvog su vodili i ranije, unatoč svjetskoj slavi.

Riječ o dugogodišnjem paru - slavnom pjevaču Enrique Iglesiasu i slavnoj tenisačici Anni Kournikovoj, koji su 16. prosinca prošle godine postali roditelji blizanaca - djevojčice i dječaka koje su nazvali Nicholas i Lucy.

No, službena vijest o trudnoći i blizancima stigla je tek jučer, kad su Enrique i Anna, svaki na svom Instagram profilu, objavili po jednu fotografiju s oboje djece. To su ujedno i prve fotografije koje su objavili nakon dugog vremena šutnje i skrivene trudnoće.

Doduše, u intervjuu za časopis Hola! o njima je progovorila Iglesiasova majka, Isabel Preysler, koja je pojasnila da Kournikova nije namjerno tajila svoju trudnoću, ali par je i inače jako pazio na svoju privatnost pa je tako i vijest o trudnoći ostala u tajnosti.

"Anna se nije ni morala skrivati", rekla je baka španjolskom časopisu, "jer ona i inače vodi vrlo jednostavan život i uživa u ulozi obične kućanice."

Osvrnula se i na svog sina Enriquea, za kojeg je rekla kako je izuzetno sretan u ulozi oca.

Sudeći prema slikama, uživaju oboje. 

Oni su kruna njihove 16-godišnje veze koja nikada nije završila brakom, o čemu je Enrique još 2016. godine izjavio: "Ne vjerujem da je papir taj koji će vam pokazati da vas netko voli..."

Pročitajte više