Evo kako izgledaju djeca najljepših žena svijeta

POZNATE i lijepe žene privlače pažnju, a kad dobiju djecu, znatiželja javnosti raste. Ljudi se pitaju je li i njih priroda nagradila dobrim genima i hoće li biti jednako privlačna kao njihove majke. Pogledajte nekoliko slavnih ljepotica i njihovu djecu.

Monica Bellucci i Deva Cassel

Monica Bellucci dvaput se udavala: prvi put za talijanskog fotografa Claudija Carlosa Bassa, a drugi put za glumca Vincenta Cassela. U braku s Vincentom Casselom Bellucci je dobila dvije kćeri - Devu 2004. i Leonie 2010. godine.

Starija kći neodoljivo podsjeća na svoju majku, pa ne čudi činjenica da je Deva, baš kao i Monica u prošlosti, potpisala ugovor s modnom kućom Dolce & Gabbana i postala ambasadorica linije parfema tog brenda.

Natasha Poly i kći Alexandra

Natasha Poly jedan je od najomiljenijih top modela mnogih modnih dizajnera. Zaradila je titulu kraljice modnih pista, a od 2011. u braku je s biznismenom Peterom Bakkerom. Par ima dvoje djece: kćer Alexandru Christinu i sina Adriana Graya.

Julia Roberts i njezini sinovi i kći

Glumica koja je u 90-ima zaradila milijune obožavatelja postala je poznata ne samo zahvaljujući ulogama u popularnim filmovima već i zbog aktivnog osobnog života. Julia Roberts se 1993. udala za country pjevača Lylea Lovetta, ali su se razveli manje od dvije godine kasnije. 2002. ponovno je zasnovala obitelj sa snimateljem Danielom Moderom. Postala je majka troje djece: blizanaca Hazel Moder i Phinnaeusa Waltera Modera te još jednog sina Henryja Danieja.

Amber Valleta i sin Auden

Amber Valletta je glumica i TV voditeljica. Bila je jedan od najplaćenijih fotomodela 90-ih, a na naslovnici Voguea bila je više od 40 puta. Valetta se prvi put udala 1994. godine. Suprug joj je bio model Lee Behan, ali su se razveli gotovo odmah nakon toga. Drugi put se udala za olimpijskog prvaka u odbojci Christiana McCawa, ali 11 godina kasnije njihov se brak raspao. Imaju sina po imenu Auden.

Brooke Shields s kćerima

1980. godine Brooke Shields postala je najmlađi model koji se ikada pojavio na naslovnici Voguea, a već sa 16 je bila jedan od najpriznatijih modela na svijetu. Njezina popularnost dosegla je vrhunac nakon uloge u filmu Plava laguna.

Krajem 90-ih udala se za Andrea Agassija, ali njihov brak nije dugo potrajao. Od 2001. udana je za Chrisa Henchyja, s kojim ima dvije kćeri, Grier Hammond i Rowan Francis.

Adriana Lima i njezina djeca

Brazilski supermodel Adriana Lima postala je poznata zahvaljujući ugovoru s Victoria’s Secretom. Sedam godina zaredom bila je na listi najseksi manekenki svijeta, a 2014. godine bila je na drugom mjestu Forbesove liste kao jedna od najplaćenijih manekenki na svijetu (nakon Gisele Bündchen).

Adriana iz prvog braka s košarkašem Markom Jaricem ima dvije kćeri: Valentinu i Siennu.

Meryem Uzerli i kći Lara

Tursko-njemačka glumica i manekenka Meryem Uzerli ima sedmogodišnju kćer Laru koju je dobila u vezi sa 17 godina starijim poduzetnikom Canom Atesom. Prošle godine rodila je drugo dijete, djevojčicu Lily Koi.

Lily Aldridge i kći Dixie Pearl

Lily Aldridge jedan je od popularnijih američkih modela. Kao i Adriana Lima, proslavila se nakon što je postala anđelica Victoria's Secreta. 2011. udala se za Caleba Followilla, frontmena rock grupe Kings of Leon. Odgajaju dvoje djece: kćer Dixie Pearl i sina Winstona Roya.

 

Pročitajte više