Evo kako je doista odrastati uz planetarno popularne roditelje

Foto: Instagram

SLAVA ima barem dva lica.

Uvijek. A biti dijete koje odrasta uz slavne roditelje, o čemu samo nije moglo nikada odlučiti, tim je i gore. Zbog milijuna malih stvari o kojima normalna djeca nikada nisu ni razmišljala, a djeca slavnih proživljavala su gotovo svakodnevno. Od činjenice da nisu imali svoju privatnost do toga da su bili svjesni u kakvom su privilegiranom okruženju odrasli.

Međutim, tu je uvijek negdje i onaj moment obične obitelji zbog kojih i djeca slavnih imaju normalno djetinjstvo.

Slava ima barem dva lica, a ako vas zanima kako su slavni roditelji utjecali na djecu, ljude, koji su i sami postali slavni, neki od njih otvorili su dušu i javnosti priznali detalje iz života sa slavnim roditeljima.

Kate Hudson

Kate je svojedobno medijima rekla da je joj je njena mama Goldie Hawn od malena jasno dala do znanja da je nikada neće financijski podupirati, pogotovo ako poželi biti glumica. U međuvremenu je Kate postala glumica, ali je do toga došla na svoj način, bez mamine love i bez majčinog uplitanja, "jer me uvijek puštala da se razvijam po svome, a očekivanja u vezi sa mnom nikada nije poistovjećivala sa svojim životnim očekivanjima. Iako sam osjećala da se na neki način moram razlikovati od nje". 

Zoe Kravitz


Zoe je kći bivše zvijezde Cosby Showa Lise Bonet i Lennyja Kravitza. Dvije kul zvijezde uz koje se Zoe stalno borila da pokaže kako ona nije kao oni. "Uopće nije kul kad vas stalno uspoređuju s vašim roditeljima. Kad su tata i mama tako kul, a vi niste, to ostavi traga. Ja sam zbog njih za sebe uvijek mislila kako baš nisam niti ću ikada biti kul", rekla je.

Tracee Ellis Ross

Tracee je 2015. izjavila kako je njena mama Diana Ross bila predivna te ih unatoč svemu što su imali nikada nije razmazila. Ni nju ni braću i sestre, a ima ih petero. "Razumijem kako je izvanredno bilo moje djetinjstvo i da je to dar koji je nama omogućio puno toga", rekla je, ''no mama nam nije nikada dala da se rasipamo njenim novcem''. 

Eva Amurri Martino

Kći Susan Sarandon rekla je 2015.godine magazinu Hello da je njeno djetinjstvo sa slavnom majkom bilo, za njen pojam, prilično normalno. "Proživjeli smo jako puno sretnih trenutaka, imali smo prilike puno putovati i za to sam toliko jako zahvalna. No na kraju dana mi smo odrasli poput bilo koje druge djece, s usponima i padovima koje svaka obitelj ima. Znam da je to bilo malo drugačije uz slavu, ali to je jedina obitelj u kojoj sam odrasla i zato ne mogu puno suditi u odnosu na druge. Meni je bilo predivno", hvali se Eva.

Pročitajte više