Evo što trebate učiniti kada glad ne pita, a dijete se ne da maknuti iz vaših ruku

Foto: Facebook

UMOR, iscrpljenost, nedostatak sna i vremena za sebe, stopostotna posvećenost samo i isključivo djetetu - svaka mama točno zna o čemu pričamo. Ali ima još jedna stvar koja se provlači kroz život svake mame, vjerojatno baš svaki dan, ali, u nizu ostalih svakodnevnih zaduženja koje mama ima rijetko će koja baš glasno pričati još i o tome: Mama otkako je rodila nije pošteno sjela za stol i najela se u miru! 

Poznato? Dižete se, dodajete, prestajete, jelo se hladi, nekome se piški, a netko samo baš sada uporno želi sjediti u vašem krilu i baš želi da ga tom desnom rukom mazite po koljenu. Jer djeca točno znaju kada se "trebaju" uvaliti i tražiti svoju mamu. Mama jede? Ma baš njih briga! 

I zato mame (i tate, bez brige) znaju jesti doslovno svugdje, iz svih nezamislivih poza, ali - priznajemo - ovakav trik još nismo vidjeli. 

Kada je Claudia Sorhaindo morala samo na kratko istrčati iz kuće ostavila je svoju malu kćer nećakinji, no ona je taman krenula jesti. A kako nije mogla i jesti i paziti na svoju malu rođakinju Avu u trenu se dosjetila kako riješiti problem.

Da pokaže svojoj teti da je itekako moguće i jesti i čuvati malenu, brzinski se uslikala i poslala teti fotku uz poruku: "Vidiš da je moguće". 

A nakon što je fotka završila na društvenim mrežama izazvala je salve smijeha, ali i gomile lajkova jer trik je zaista i više nego praktičan.

 

Pročitajte više