Fitness blogerica fotkala nevjerojatno ravan trbuh samo šest dana nakon porođaja

Foto: Instagram

TRUDNOĆA i porođaj mijenjaju tijelo žene i mnoge majke muče se mjesecima, pa čak i godinama, do povratka u formu kakvom su se mogle pohvaliti prije trudnoće. 

No to ne vrijedi u slučaju fitness blogerice Katrine Scott koja je prije 11 dana rodila kćer Isabelle Margaret. 34-godišnjakinja je objavila fotografiju kojom je pokazala nevjerojatno ravan trbuh samo šest dana nakon porođaja. Ipak, otkrila je kako na fotografiji i ona i kći nose pelene.

“Na lijevoj fotografiji sam se osjećala snažno i u najboljoj formi, ali bila sam u krivu. Nisam imala pojma za što sam sposobna. Sada sam toliko ponosnija na vlastito tijelo. Borila sam se za to, toliko toga žrtvovala, prihvaćala dan za danom, predala se svim promjenama, prolazila sa smiješkom kroz teške dane koji su bili izazovni i razmišljala pozitivno kad nije bilo nimalo jednostavno. Bila sam upornija nego ikad”, napisala je Scott.

Novopečena majka shvatila je koliko je žensko tijelo nevjerojatno, a danas ga više voli i cijeni.

“Želja mi je da svi shvate da su promjene na tijelu uzrokovane trudnoćom i porođajem normalne. Želim poručiti mamama da ne moraju imati želju izgledati kao prije nakon što prođu kroz ovo čudesno iskustvo”, dodala je.

“Budimo drugačije, budimo snažnije. Želim li tijelo koje je prikazano na lijevoj fotografiji? Ne, nisam ta ista djevojka. Sposobnija sam za puno više i uzbuđena zbog svog novog tijela i onoga što budućnost donosi - strije, bore i ostalo”, zaključila je.

Pročitajte više