Fitness blogerica se pohvalila da rađa, a ljudi je napali zbog jednog detalja

Foto: Instagram

HANNAH Polites se često nalazi na udaru kritika. Naime, početkom godine objavila je da je trudna, a nedugo nakon toga počeo se nazirati i trudnički trbuščić. No, s obzirom na to da je ova fitness blogerica u tom trenutku bila trudna već pet mjeseci, njenim pratiteljima je zasmetala Hannahina vitka figura.

Sličan scenarij je prolazila i u prvoj trudnoći kada je gotovo neprimjetnim trbuhom i aktivnim životom uznemirila sljedbenike, ali ih je i tada neumorno upozoravala da negativne komentare ne prima k srcu. Pomalo očekivano, to mnoge ljude nije spriječilo da glasno izražavaju svoje neslaganje s njenim načinom života, a njena nedavna objava u kojoj je otkrila da je počeo porođaj bila je samo još jedan u nizu povoda za kritiziranje.

Lijepa Australka pozirala je u društvu supruga Granta Smalla i kćeri Evaliah, a pojedincima su zasmetali njihovi usklađeni stajlinzi, ali i činjenica da Hannah na porođaj odlazi našminkana. Kako su se potrudili istaknuti, na ovoj fotografiji je sve "presavršeno", od njene kose pa sve do make-upa.

"Mama je u trudovima i beba je uskoro ovdje", pisalo je na ploči uz koju su pozirali, a brojni pratitelji su ovu fotografiju nazvali "bizarnom i čudnom".

"Mislim da je bizarno što se sve mora staviti na Instagram samo kako bi svi sve mogli vidjeti", komentirao je jedan od njenih pratitelja istaknuvši kako žene ne izgledaju ovako kada su u trudovima.

"Je li potrebno ovoliko se našminkati za ovakvu objavu?" pitao se drugi dok su se pojedinci pitali kako se uopće usred trudova sjetila objaviti fotografiju.

No, bilo je i onih žena koje su stali u obranu ove australske ljepotice te su zaključile kako bi "voljele da su i same izgledale ovako dobro tijekom trudnoće".

"Imam podvojene osjećaje o ovome. Ako je to usrećuje, tko sam ja da joj govorim što treba raditi, ali također mislim da žene danas osjećaju pritisak da moraju izgledati glamurozno čak i tijekom poroda", zaključio je jedan od komentatora.

Dok su svi bili zauzeti javno iznoseći svoje mišljenje o njenom postupku, Hannah je u međuvremenu i rodila te je, potpuno očekivano, s pratiteljima podijelila i fotografije s porođaja, a otkrila je i da njen novorođeni sin i ona već stigli kući. Unatoč kritikama, i na tim fotografijama je pozirala potpuno dotjerana i našminkana.

Pročitajte više