Genijalan trik ove mame u trenu će maknuti tragove kemijske olovke s vašeg kauča

Foto: Facebook

KADA ste roditelj, sekunda vaše nepažnje dovoljna je da vaše dijete otkrije svoju kreativnu stranu i prezentira je, recimo, na kauču, zidovima ili maminoj omiljenoj haljini. Po mogućnosti uz upotrebu kemijske olovke ili flomastera.

S takvom situacijom se susrela i jedna mama koja je odlučila na Facebooku potražiti savjet kako da ukloni umjetničko djelo koje je njena kći kemijskom olovkom nacrtala na kauču, prenosi The Sun.

Većina je zaključila kako je kauč nepovratno uništen i da će biti najbezbolnije ako ga prekrije "lijepim prekrivačem", a bilo je i onih koji su se našalili da bi bilo najbolje da "izbaci djecu iz kuće" i to preventivno kako se ovakve situacije više ne bi ponavljale.

No, mamu takvi komentari nisu pokolebali te je na kraju uspjela potpuno ukloniti mrlju i to zahvaljujući jednostavnom triku pa se odlučila pohvaliti genijalnim rezultatom.

"Ulje čajevca pomiješano s vodom. Poprskati kauč i dobro izribati četkom", otkrila je kako je riješila naizgled bezizlaznu situaciju te je svojim trikom oduševila mnoge koji su zaključili kako će ga sigurno i sami imati prilike isprobati.

"Ovo je posljednji put da napuštam sobu dok moje dijete ima olovku na ruci. Stavljala sam njenog brata na spavanje", zaključila je očajna mama ispod fotografije spornog komada namještaja.


 

Pročitajte više