Georgina se raspričala o odnosu s Cristianom i obitelji

Foto: Instagram 

OTKAKO je rodila Ronaldu njihovo prvo zajedničko dijete, kćer Alanu Martinu, Georgina Rodriguez ne prestaje biti u središtu medijske pozornosti.  

Ona je u studenome postala prvi put majka, iako ima samo 22 godine, a ne zaboravimo ni da brine o Ronaldovih troje djece koje su mu rodile surogat majke. 

No, svakoga tko misli da 22-godišnja ljepotica nije dorasla zadatku Georgina uvjerava u suprotno.  

Tako je na nedavno snimanje za časopis Hello stigla "blistajući u svojoj novopečenoj ulozi majke", kako su je opisali u intervjuu, no iako su razgovor započeli o njihovoj zajedničkoj kćerkici Alani Martini, razgovor je vrlo brzo skrenuo na temu njenog odnosa s Ronaldom.  

"U godinu dana naše veze nikada nismo bili sretniji. Kćerkica nas je jako povezala i oboje smo svjesni da proživljavamo najsretnije dane", priznala je Georgina u razgovoru te otkrila detalje o kojima javnost zasad nije znala puno.  

"Ne znate koliko je Cristiano pažljiv", natuknula je, a onda ispričala što je priredio na dan kad se s malenom vratila iz bolnice.   

"Cristiano je organizirao predivnu večeru iznenađenja na koju je pozvao sve nama drage i bliske ljude te me toliko iznenadio da sam se osjećala kao najsretnija žena na svijetu", priznala je medijima i nastavila u zaljubljenom tonu: "Ja sam pronašla svoju ljubav. Kad sam s njim, toliko se nadopunjujemo. Imamo baš lijepu vezu, a kad je uz mene, imam sve. Osjećam se jako voljenom i bezbrižnom, jer ljubav pobjeđuje sve."

No, nije samo malena Alana Martina zaslužna za njenu, odnosno njihovu sreću, jer, kako je izjavila Georgina, sva su njihova djeca izvor zajedničke sreće i oni su glavni prioriteti u njihovom životu.

To je dokazala i izjavom da im zajednička jutra obavezno započinju zagrljajima i poljupcima, nakon čega slijedi doručak i uživanje u pogledu na njih.  

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Georginu Rodriguez, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Georgina Rodriguez.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više