Glumac iz filma 50 nijansi sive postao otac po treći put

Foto: EPA-EFE

JAMIE Dornan, glumac koji se proslavio ulogom u filmu 50 nijansi sive i njegova odabranica, pjevačica Amelia Warner, postali su roditelji treći put. 

Sretnu je vijest potvrdila Amelia objavivši fotografiju na svom Instagram profilu koja prikazuje tri para dječjih cipelica. 

"Tako sam ponosna na ove tri veličanstvene djevojčice. Čast mi je biti njihova mama. Osjećam se nevjerojatno sretnom danas", napisala je. 

Jamie, koji se sa svojom partnericom oženio 2013. godine, često je govorio o ljubavi prema svojoj obitelji i jednom je opisao očinstvo kao najčudesniju stvar koja postoji.

"Sjajno je, to je najčudesnija stvar na svijetu. Mlad sam otac i želim provesti što više vremena s djecom. Dakle, vodimo ih svuda sa sobom, jer to će se nažalost promijeniti kada krenu u školu", rekao je. 

Da očekuju treću bebu objavili su u listopadu prošle godine, a svoj privatni život drže dalje od očiju javnosti pa se o njihovim kćerima malo zna, kao i o Amelijinim trudnoćama.

Za razliku od lika kojeg igra u filmu 50 nijansi sive, Jamie je u stvarnom životu čista suprotnost pa on i supruga vode miran i skladan obiteljski život bez incidenata.

Pročitajte više