Glumica progovorila o iskustvu porođaja u vodi pa priznala: Osjećala sam se prevareno

ZVIJEZDA Virgin Rivera, 38-godišnja glumica Alexandra Breckenridge, progovorila je o svom porođajnom iskustvu. Naime, ona je mama trogodišnjoj kćeri Billie i četverogodišnjem sinu Jacku, a, gostujući u emisiji Kelly Clarkson, otkrila je zašto nakon prvog poroda u vodi nije željela ponoviti to iskustvo.

"Moj je sin bio ogroman. Osjećam se kao da su mi hipiji lagali jer sam pogledala sve one dokumentarne filmove o tim porođajima u vodi i pomislila sam kako i ja to mogu te želim", prisjetila se.

Zato je odabrala bolnicu u kojoj je dopušten porođaj u vodi. Vodenjak joj je puknuo oko pet sati ujutro, a vrlo brzo su krenuli i intenzivni trudovi. Dva sata je provela u bazenu za rađanje te je imala osjećaj da joj je dijete zapelo.

"Čekala sam da netko dođe i kaže mi da ga moraju izvaditi van hitnim carskim rezom, ali nitko se nije pojavio", ispričala je.

Zato je zaključila kako, u njezinu slučaju, porođaj u vodi nije napravio nikakvu razliku. Kada je rodila sina, on je težio nešto više od 4 kilograma, a porođaj joj nije ostao u najljepšem iskustvu.

"Kad sam rađala kćer, dobila sam epiduralnu. Jesam. I to je bilo prekrasno iskustvo, čarobno. Trebala sam slušati svoje dvije prijateljice. Moje dvije najbolje prijateljice već su imale bebe i govorile su mi da ne budem glupa i uzmem epiduralnu", prisjetila se drugog porođaja.

Kada pogleda unazad, drugi porođaj pamti kao prelijepo iskustvo, a njezina novorođena kći bila je sretna beba, prenosi People.

Pročitajte više