Glumica suprugu oprostila nevjeru i napala zgodne dadilje: "Neću vas zaposliti!"

Foto: Instagram

JANA KRAMER možda je suprugu Mikeu Caussinu nevjeru i oprostila, ali to ne znači da će uskoro zaposliti zgodnu dadilju.

Glumica, glazbenica i voditeljica nedavno je u svojoj radijskoj emisiji "Whine Down with Jana Kramer" otkrila kako nikako ne može pronaći dadilju za svoje dvoje djece. Štoviše, odustala je od tog pothvata.

No njene slušatelje je najviše iznenadio njen način razmišljanja.

Kako je Kramer priznala, listajući internetsku stranicu na kojoj se oglašavaju dadilje mnoge je eliminirala na temelju samo jednog pogleda i to isključivo zbog njihovog atraktivnog izgleda.

"Ne razumijem neke od tih djevojaka koje objavljuju svoje fotografije na takvim stranicama. Kao da ne znaju da su žene te koje će odabrati koga će zaposliti", objasnila je svoj stav Jana.

Otkrila je i što joj na spornim fotografijama najviše smeta.

"Vaše fotografije kao da poručuju 'Bok, imam 22 godine i bezobrazno velike grudi'", nastavila je svoju paljbu te dodala kako takve osobe nikada neće zaposliti.

Još je više smetaju seksi snimke, a objasnila je i kako unatoč svemu "ne želi djevojkama poručiti da moraju stavljati samo svoje ružne fotografije, ali da bi se mogle odjenuti".

Ipak, tvrdi da njen odabir dadilje nema apsolutno nikakve veze s nepovjerenjem prema suprugu i strahu od ponavljanja prevare.

"Nije da ne vjerujem svom suprugu, ali mislim da zapošljavanje takvih osoba nije pametno", zaključila je te se osvrnula i na slavne muškarce, poput Bena Afflecka, koji su imali afere s dadiljama svoje djece, a Jana je uvjerena da je do toga došlo jer su se "igrali vatrom".

Pročitajte više