Gwyneth Paltrow komentirala ime bebe Elona Muska: Nadmašili su nas

NAKON 16 godina, Gwyneth Paltrow je skinuta s trona osoba koje su djeci dale najunikatnija imena. Holivudska glumica i frontmen grupe Coldplay, Chris Martin, imaju sina Mosesa i kći Apple, a sada je rođeno dijete imena X Æ A-12. Riječ je o prvom zajedničkom djetetu Elona Muska i Grimes.

„Chris Martin, mislim da su nas nadmašili za najkontroverznije dječje ime“, komentirala je Gwyneth objavu portala InStyle na Instagramu vezanu za članak u kojem je pojašnjeno kako se izgovara ime X Æ A-12.

47-godišnja Paltrow i 43-godišnji Martin prije 16 godina dobili su kći Apple, a prije 14 sina Mosesa. Imena koja su odabrali za svoju djecu izazvala su hrpu reakcija, ali ni blizu kao Musk i pjevačica Grimes. 

Ako se pitate što uopće znači X Æ A-12, pjevačica kaže kako je X nepoznata varijabla, Æ njezin način pisanja riječi AI (artificial intelligence odnosno umjetna inteligencija) dok je A-12 navodno njihov omiljeni zrakoplov.

Ime se izgovara XAI, ali nije dopušteno zakonom u Kaliforniji. Osim što se teško izgovara, slovo Æ ne postoji u američkoj abecedi. Zbog toga Musk i Grimes možda neće smjeti nadjenuti sinu to ime.

Pročitajte više