Hilaria Baldwin potvrdila pobačaj: “Na ultrazvuku nije bilo otkucaja srca”

Foto: Instagram

PROTEKLIH par dana, Hilaria Baldwin je bila u središtu pozornosti nakon što je objavila da će vjerojatno morati pobaciti. Sada se ispostavilo da je njen strah bio opravdan.

“Danas na ultrazvuku nije bilo otkucaja srca. Gotovo je. Ali imam prilično jake i nevjerojatne otkucaje srca upravo ovdje”, napisala je kraj fotografije na kojoj je okružena suprugom Alecom Baldwinom i njihovo četvero djece.

“Okružena sam s toliko ljubavi i osjećam se blagoslovljeno”, dodala je pa zahvalila svojim fanovima na potpori koju su joj pružali proteklih dana.

Prije zahvata je objavila fotografiju sa suprugom i napisala: "Radimo ovo. Poželite mi sreću."

Poslije je sve obavijestila da je budna i da je sve prošlo dobro te zahvalila na željama za brz oporavak.

Baldwin je ostala trudna peti put. Embrij je imao otkucaje srca, ali nisu bili snažni i nije rastao koliko bi trebao, pojasnila je.

“Čekamo, a to je teško. Toliko nesigurnosti, a šanse za uspjeh su jako, jako male”, napisala je na Instagramu. 

Za Today je izjavila da joj je namjera bila skinuti stigmu s teme pobačaja

“Žene su naučene raditi to u tišini. Ne bi trebale ništa otkrivati prije 12. tjedna, a najvećim dijelom jer su ljudi praznovjerni ili osjećaju da će tako biti jači. Neki su u strahu. Ne mislim da trebamo živjeti u strahu”, izjavila je.

Sada se nada da interes za temu koju je otvorila neće nestati i da će žene i dalje moći bez straha podijeliti s drugima svoje sumnje i strahove.

Pročitajte više