Holivudsku glumicu napali jer kćerima daje bezalkoholno pivo

40-GODIŠNJA glumica Kristen Bell na udaru je javnosti nakon što je priznala da sedmogodišnjoj kćeri Lincoln i petogodišnjoj Delti dopušta piće. Naime, u podcastu Say Yes! With Carla Hall izjavila je da je svjesna da se nekima neće svidjeti što će reći, ali je "nije briga".

"Možete mi reći da sam užasan roditelj. Ne zanima me. Mislim da sam odličan roditelj, učim svaki dan", pojasnila je.

Kristen je potom rekla da svojim kćerima povremeno dopušta ispijanje bezalkoholnog pića njihovog oca Daxa Sheparda, a čak ga naručuju i u restoranima. Naime, Dax nije okusio kap alkohola već 16 godina pa mu se, kako tvrdi Kristen, "djevojčice na ovaj način žele približiti".

"Kad smo dobili prvo dijete, Dax bi stavio dijete u nosiljku i u šetnji susjedstvom ispijao bezalkoholno pivo, a beba bi ga dodirivala rukom. To je za moje cure sentimentalna stvar. Tako mu se osjećaju bliže. Nema ništa loše u tome, to je samo pjenušavi sok", smatra Kristen.

Mnogima se njezino priznanje nije svidjelo, tim više što su kćeri ispijale bezalkoholno pivo tijekom odmora za vrijeme odvijanja nastave na daljinu, koja se održava preko Zooma. 

Kristen ne mari za komentare, a ovo nije prvi put da je uzrokovala kontroverze zbog svojih metoda odgoja. Naime, ranije ove godine kritizirali su je jer njezina petogodišnja kći još uvijek nosi pelene.

Pročitajte više