Horoskopski znak otkriva kakav ste sin

Foto: Pexels

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVAKO dijete ima drugačiji pristup životu. Od sinova obitelj ima drugačija očekivanja nego od kćeri. Oni su ponos svojih očeva, a majkama često slaba točka, no mogu se razlikovati po tome kako će uzvratiti ljubav i poštovanje svojim roditeljima. Evo što horoskopski znak govori o tome kakav ste sin.

Ovan

Sinovi u znaku ovna su ambiciozni, ali nikad neće ugroziti sreću svoje obitelji kako bi ostvarili snove. Po prirodi su neodlučni, a najvažnija im je sreća njihove obitelji.

Bik

Bikovi su poznati po odanosti. Iako su tvrdoglavi i introvertirane ličnosti, posjeduju vještine kojima će suptilno ugoditi svojim roditeljima. 

Blizanci

Sinovi blizanci su drski, ali sjajni sugovornici. Mogu potaknuti roditelje da se osjećaju kao da su na vrhu svijeta, ali ponekad ih je prilično teško odgajati.

Rak

Rakovi su izuzetno emotivni i osjetljivi. Intuitivni su i mogu razumjeti želje i potrebe svojih roditelja.

Lav

Lavovi su dominantni i ponekad previše samopouzdani. Sa sinom u znaku lava sukobi i nesuglasice u kući su neizbježne. Ali zapravo su mekog srca zbog čega će zažmiriti na neke situacije.

Djevica

Sinovi djevice su vrlo pedantni. Brinu o zdravlju roditelja i kućanskim poslovima te su sušta suprotnost u odnosu na ono što društvo očekuje od sinova.

Vaga

Sinovi vage su u potrazi za ravnotežom i stabilnošću u svom životu. U vrijeme sukoba i svađa u kući su odlični posrednici koji mogu smiriti situaciju.

Škorpion

Strast i postizanje ciljeva su vrlo važne stvari za sinove škorpione. Toliko se trude ostvariti zacrtano da pritom ponekad zaborave na svoje roditelje. Ali kad su prisutni, obasipat će obitelj ljubavlju.

Strijelac

Sinovi strijelci slični su ovnovima. Pustolovni su i spontani u svim aspektima života. 

Jarac

Sinovi jarčevi poznati su po svojoj praktičnosti i ljubavi prema poslu pa su savršeni hranitelji obitelji. Iako ne mogu možda shvatiti emocionalne potrebe svoje obitelji, obradovat će obitelj darovima.

Vodenjak

Vodenjaci su neovisni i jako liberalni prema svemu u životu. Iako ne vole odgovornost, paze da ne izazovu nezadovoljstvo u svojoj obitelji.

Ribe

Ribe su savršeni, preslatki sinovi, koje svaki roditelj želi za sebe. Osim što brinu o emocionalnim potrebama svojih roditelja, vode računa i o njihovim materijalnim potrebama.

Pročitajte više