I vi ćete se rasplakati kada vidite koje su darove izabrala djeca iz siromašnijih obitelji

Screenshoot: Youtube 

EKIPA s američkog Uptv-a odlučila je napraviti mali eksperimet i pokazati što božićni darovi zapravo znače djeci. I što djeca zapravo žele stvarno, najviše.

Došli su snimiti djevojčice i dječake iz Metro Atlanta Boys & Girls Cluba među kojima je čak 83 posto njih iz siromašnih obitelji u kojima će si i ove godine jedva priuštiti tek bor i neku malu sitnicu s kojom će obilježiti blagdane.

Za ovaj projekt djeca su prvo odgavarala na pitanja što žele za Božić, i odgovori su bili uobičajeni – od X-BOX-ova, legići, kuća za Barbie i druge manje više skuplje igračke. Iako su bila djeca iz obitelji u kojima im roditelji takvo nešto nisu mogli priuštiti, djeca su ipak željela.

No onda su klince pitali i što misle što bi njihovi roditelji željeli za Božić. Kako su roditelji najčešće zanemareni u poklanjanju, barem od strane djece i to posebno u siromašnijim obiteljima – to ipak ne znači da oni sami nemaju nikakve želje.

I tako su djeca sastavila listu želja – za sebe i za svoje roditelje, a kada su pred njih stavili ono što su poželjeli – u dva poklona, i tražili od djece da odaberu koji će poklon ponijeti kući, što mislite – što su odabrali?

Srca mala još su za kraj i tako toplo objasnila zašto će baš taj poklon ponijeti svojoj kući.

Pripremite maramice. Vjerujte.

 

 

Pročitajte više