Internet mu vrišti od smijeha: Tinejdžer pomislio da će "sto posto postati tata"

Foto: Instagram

KAKO biste vi reagirali da vam netko ranom zorom pošalje fotografiju toplomjera koji neopisivo podsjeća na test trudnoće? Vrlo vjerojatno slično kao i tinejdžer Izaak Torres kojem se upravo to dogodilo.

Naime, njegova djevojka Vanessa Marie mu se željela požaliti kako je hvata prehlada te da ima temperaturu pa mu je poslala fotografiju zbog koje se on, jadan, potpuno izbezumio.

Na Vanessinoj fotografiji je bio toplomjer na kojemu je pisalo da ima temperaturu 100 stupnjeva prema Fahrenheitu, što je jednako 37,8 Celzijevih stupnjeva, a sve je izgledalo puno gore zahvaljujući prigodnoj psovci koju je napisala uz fotku.

"Kako? Pa na pilulama si. Beba", samo su neke od paničnih poruka koje je počeo slati tinejdžer koji se potpuno izbezumio zbog pomisli da bi uskoro mogao postati otac.

Srećom, njegovoj djevojci je cijela situacija bila urnebesna pa ju je odlučila podijeliti na Twitteru.

"Sinoć sam imala temperaturu i moj dečko je pomislio kako je toplomjer ustvari test trudnoće", napisala je u opisu fotografije koju je objavila.

Pomalo očekivano, Izaakovoj pogrešci se smije cijeli Twitter, a njihovu prepisku je dosad podijelilo više od 30 tisuća ljudi.

"On je vidio da si sto posto trudna. Valjam se po podu", jedan je u moru komentara oduševljenih korisnika ove društvene mreže kojima je ovaj par uvjerljivo popravio dan.

Pročitajte više