Isti su! Ed Sheran dobio "blizanku"

Foto: Instagram/Twitter

NI PRVI ni zadnji koji je uz pomoć interneta dobio svog blizanca. Zabavljao nas je maleni Danny De Vito, pronađen je i dvojnik Gordona Ramseya, a ovih nas dana zabavlja prava slika i prilika u malom poznatog engleskog kantautora Eda Sheerana. I to još ne bi bilo toliko zabavno da nije riječ o djevojčici koja je doslovno "pljunuti" Ed.

Otkako su roditelji dvogodišnje Isle Davies objavili njenu fotku i drugi, nepoznati namjernici, odmah su uočili sličnost pa je malena doslovno u jednom danu postala gotovo jednako popularna kao i Ed. 

Dosad je najpopularniji "blizanac" bila ona preslatka beba koja toliko nalikuje Danny De Vitu, ali se javnost ipak sada slaže da je ova kombinacija i ova sličnost malene Isle i slavnog pjevača zaista prava i sigurno najbolja do sada. 

 

 

Malena je zapravo postala toliko popularna da su mediji kontaktirali njenu obitelj, a ona je - začudo, već odavno itekako svjesna ove zabavne sličnosti. I to u tolikoj mjeri da malenu iz šale znaju zvati "beba Sheeran" ili "mali Ed". 

A da sličnost ne ostaje samo na slici dokazuje baš malena Isla koja jako voli pjevati Edove pjesme pa praktički po cijele dane cupka, pokušavajući zvučati kao Ed. Kada već toliko liči na njega.

 

 

 

Pročitajte više