Izdajanje nikada neće biti brže i jednostavnije

Foto: Willow

KONAČNO se netko dosjetio napraviti pametan grudnjak-izdajalicu koju će žena staviti na dojku i usput raditi što god ju je volja. Da više ne trati vrijeme na tu prilično dugotrajnu i monotonu aktivnost i naravno – da se više ne mora skrivati od javnosti. 

Cijena? Prava sitnica – 430 dolara. Ali, - isplati se svake kune ako će vam trebati mjesecima. 

Naše mame zapravo i nisu jako česte korisnice skupih električnih izdajalica, posebno ne u odnosu na Amerikanke. No za to postoji jako dobar razlog. Američke mame imaju porodiljni tri mjeseca i nakon toga većina njih počinje izdajati svoje mlijeko i tako nastaviti hraniti svoje bebe. Uz radno vrijeme i vrijeme koje im treba da se opet vrate svojom bebicama mamama ne ostaje puno vremena još i za izdajanje. Zato bi ova pametna, nevidljiva izdajalica stvarno mogla postati pravi hit na tržištu. 

Izdajalica je predstavljena na sajmu Consumer Electronic Showu na kojem je predstavljen i mini mobilni ctg, o kojem smo pisali jučer  pa se pitamo, kakvi li su se još pametni izumi za majčinstvo mogli tamo vidjeti. 

Jer ova izdajalica stvarno je super pametna. Ona je hands free – skrije se u grudnjak bez problema, a nema ni žica ni bočica jer se mlijeko skladišti u vrećici skrivenoj s unutarnje strane „grudnjaka“ i dostatna je za 115 ml mlijeka.  

Izdajalica je naravno pametna pa točno zna kada je vrijeme da prestane pumpati – kada mlijeko počne slabije izlaziti taman toliko da se do sljedećeg izdajanja grudi napune koliko treba.  

Naravno,  osim što se može dobro sakriti izdajalica je bešumna i stvarno se može koristiti gdje god i kada god. 

Ali ne još – jer će na tržište izići tek na proljeće.  

Pročitajte više