Jada Pinkett-Smith otkrila pravu tajnu uspjeha 20-godišnjeg braka s Willom Smithom

Foto: Instagram/WeHeartIt

MOŽDA ste načuli da je tajna sretnog braka jednog od stabilnijih holivudskih parova, Jade Pinkett-Smith i još poznatijeg glumca Willa Smitha, svinganje?

O tome se naveliko šuškalo prije nekoliko godina, pogotovo kad je ona sama izjavila:"Svinganje? Da bar!", no sada je ipak stala na kraju šuškanju i priznala što ih zapravo drži u braku i zbog čega su toliko dugo sretni zajedno.  

Naravno, tu su i djeca koja ih povezuju, 19-godišnji Jaden Christopher Syre i 16-godišnja Willow Camille Reign, no kako to biva u modernom životu, rastave su već nekako normalnija stvar od ovako dugog i uspješnog braka pa su mediji zapeli kako bi doznali pravu istinu.  

I baš se sad pružila najbolja prilika, dok glumica promovira svoj novi film "Girls Trip" pa je na pitanja znatiželjnih novinara jednostavno rekla: "Tajna? Mislim da je tajna u prijateljstvu. U činjenici da možete biti slobodni, vjerovati jedan drugom i činiti samo ono što vam odgovora. Dozvoliti drugoj strani da bude ono što jest". 

To se doista čini kao idealna formula, ali ni njima nije bilo uvijek lako.  

Lani se dosta glasno šuškalo da će se razvesti, da ni njima više ne cvjetaju ruže. Ipak je to gotovo 20 godina pa je Jada progovorila i o tome. Sada kada je opet sve u redu.  

"Bili smo u velikoj krizi, ali smo odlučili spasiti brak i otišli na bračno savjetovanje. To bih preporučila svima koji se nađu u situaciji kada sami ne možete dokučiti kako riješiti svoje probleme", izjavila je, a iako se nije podrobnije osvrtala na detalje, priznala je da su jedno vrijeme bili čak i razdvojeni jer "ako postoji problem, to nije samo bračni problem. Svi se borimo s nekim našim demonima i osobnim dramama, a njih obično ne možete riješiti u paru. Ako je potrebno, nije grijeh, razdvojite se, dobro promislite sami sa sobom što želite, što vas muči. Pokušajte prvo riješiti svoj problem, a onda vidite kako riješiti bračni. Obično to i jest najveća zamka. Ljudi misle da ako će se razdvojiti na kratko, da se više nikada neće opet spojiti, a najčešće se dogodi da vas ta razdvojenost opet spoji, još jače. Samo morate vjerovati i sebi i drugoj strani, trebate dozvoliti drugoj strani da bude osoba koja želi biti, i tad ćete imati čvrstu vezu koja će se prvenstveno temeljiti na prijateljstvu. To je barem naša tajna uspjeha".  

Pročitajte više