Je li i vama na ovoj trudničkoj fotografiji nešto jako čudno da biste je odmah trolali?

Foto: Instagram  

DOBRO skriveni iza ekrana i imena koje je samo još jedna mikroskopska igla u plastu sijena trolovi trolaju sa svih strana i redovno ne biraju ni sredstva ni osobe koje će napasti. A ako su te osobe pritom slavne - trolovi redovno trolaju još jače. A ako je još žena i pritom još i trudna - čini se da od tog nema bolje pozivnice nego da se trola, verbalno napada i razbacuje ružnim, čak i vrlo vulgarnim komentarima. 

Baš je to, bez očitog razloga, doživjela Afroamerikanka i model tamne kože Porscha Thomas kada je na svom Instagram profilu objavila fotki na kojoj uživa u posljednjim tjednima trudnoće. Porsche je u međuvremenu rodila sinove blizance, ali ova fotografija još uvijek kruži internetom i to upravo zbog komentara koje je dobila. 

Na fotografiji se ustvari jasno vidi što je to što je ubolo u oko sva ta zabadala, a to je njen crni trbuh. No svakom normalnom čovjeku jasno je kao dan da joj trbuh jednostavno ne može biti bijel, ako je ona tako tamna. Ali to ljude nije spriječilo da je čak i jako ružnim rječnikom napadnu jer joj je trbuh očito jako crn i da što je to s njenim trbuhom, i naravno, zašto uopće sjedi na suncu tako crna. 

Neki su otišli toliko daleko da su je okrivili da ne pazi na svoje blizance i da je ona kriva kao kuća zato što joj je trbuh tako crn. 

I sve to možda i ne bi bilo toliko kul da Porscha nije svima njima odgovorila: "Zamislite što ja to radim na ovoj fotografiji. Uživam u posljednjim tjednima, uživam u životu dok u meni rastu dva mala čuda i samo da znate - nadam se da ću od ovo malo sunca postati još i crnja! Zapele ste za mene jer imam crn trbuh, jer ste navikli da na internetu svakoga dana vidite gomile bijelih trbuha kojima nitko nikada nije išao spočitavati zbog nijanse njihove boje kože pa ste sada jako zabrinute zbog mene i mog crnog trbuha. Niste navikli vidjeti crne trbuhe pa vam je ova slika sada jako vulgarna, kao da se ja razlikujem od drugih. Stvarno svašta!"  

Svi ti komentari bili su povod i velikom intervjuu koji je Porscha dala američkom portalu Bet.com gdje je ispričala kako su se suprug i ona zapravo nasmijali svima njima, iako joj, naravno, nije bilo svejedno jer zaista nije očekivala takve nelogične napade. 

A nama je baš slatka!

 

Pročitajte više