Jednim klikom do kolica - običnih, dizajnerskih ili onakvih kakve baš nitko nema!

Foto: Index Oglasi 

ZIMA je konačno iza nas, a ulice su već pune mama i beba u kolicima. Ako još niste nabavili svoje, krajnje je vrijeme za šoping, i to onaj jednostavni, s nekoliko klikova mišem, dok vaša bebica spava, uz saznanje da vas cijena neće šokirati. 

Jako puno roditelja danas bira i kupuje rabljenu opremu što je realno često puno bolji izbor jer je oprema skupa, a ne oštećuje se baš tako lako da bi kupili "mačka u vreći". Zato i vi birajte pametnije i povoljnije, na mjestu pouzdane kupnje - na Index Oglasima. 

Iz velikog izbora koji je svakim danom sve veći odabrali smo kolica za različite namjene i različitih cjenovnih razreda - za svakoga ponešto - od običnih kišobran kolica, dizajnerskih kolica, unikatnih kolica kao i onih koji se prodaju u kompletu poput divnog Stokke kompleta.

Ponudu smo rangirali od najniže do najviše cijene - neka svatko odabare svoja. 

Maxi Cosi City CX za 350 kuna 

Bertonne 2u1 - 600 kuna 

 
Quinny Buzz s tri kotača - 1.000 kuna 



Maclaren 2u1 - 1.800 kuna 

ABC Design Cobra 3u1 - za 2.000 kuna 

Pierre Cardin Beige PS880 3u1 - za 2.800 kuna

Želite li pak nešto skroz originalno? 

Za 4.750 kuna možete odabrati i ovakva kolica: 

Ili ovaj sivi, predivan Stokke Ixplory komplet - za 9.000 kuna 

 

INDEX OGLASI – jedini besplatan i najbrže rastući oglasnik u Hrvatskoj!
 
INDEX OGLASI, potpuno besplatni mali oglasnik pokrenut je prije nešto više od godinu dana. Osim preglednog, brzog i jednostavnog sučelja, posebnost ovoga oglasnika jest da su Index Oglasi potpuno besplatan mali oglasnik koji ne naplaćuje objavu oglasa niti u jednoj kategoriji, čak niti u kategoriji Auto-moto te kategoriji Nekretnine.

Na Index Oglasima u ovom trenutku možete pronaći više od 15.000 stanova, više od 8.000 kuća te skoro 12.200 automobila. Registrirano je više od 46.000 korisnika, a Facebook stranicu prati više od 115.000 ljudi!

Korisnici Index Oglasa kao glavni adut ističu činjenicu da je predaja oglasa u svim kategorijama potpuno besplatna, čak i kod prodaje stanova i automobila. Velik broj oglasa već u prvom danu pregleda više od 10.000 ljudi, dok pojedini oglasi skupe i preko 100.000 pregleda.

Index Oglase pregledajte ili besplatno predajte na adresi www.index.hr/oglasi
 

 


 

Pročitajte više