Jednojajčane blizanke rodile su dječake istog dana u istoj bolnici u par sati razmaka

JILL Justiniani i Erin Cheplak rodile su 5. svibnja u istoj bolnici u svega par sati razmaka dječake. To ne bi bila neobična priča da nije riječ o jednojajčanim blizankama. Justiniani je sina Olivera rodila u bolnici Anaheim Kaiser u 18:39, dok je Cheplak dočekala sina Silasa u 23:31.

Dječaci su rođeni iste težine i dužine. Obojica su po porodu bila teška 3620 grama i dugačka 50.8 centimetara.

Cheplak je za Good Morning America ispričala da se udala tijekom pandemije covida-19, a proslavu su imali u kolovozu 2021. Uoči slavlja, Justiniani je objavila da sa suprugom čeka prvo dijete. Isto je tjedan dana kasnije, tijekom medenog mjeseca na Maldivima, doznala i njezina sestra.

Blizanke su se u trudnoći oslanjale jedna na drugu, a njihovi muževi su se znali našaliti da bi mogle i roditi istoga dana. Justiniani je imala dogovoren carski rez 5. svibnja, a Cheplak inducirani porod 15. svibnja. Cheplak je deset dana ranije dobila trudove i završila u bolnici u sobi kraj sestrine. 

"Koje su šanse za ovo? Ne mogu vjerovati da se ovo događa", prisjetila se Justiniani što joj je na dan poroda prolazilo kroz glavu kada je sa sestrom završila u bolnici.

Insider prenosi da su sestre istoga dana sa svojim bebama otpuštene iz bolnice.

Pročitajte više