J.Lo otkrila kako se bori s depresijom i kako tješi djecu tijekom pandemije

NE UMANJUJEMO stvari ako kažemo da je 2020. godina za sve bila vrlo izazovna. Pa čak i slavna Jennifer Lopez priznaje kako je i ona, baš kao i članovi njezine obitelji, u proteklim mjesecima osjetila očaj, ali i depresiju.

Naime, 51-godišnjakinja se nedavno pojavila na El Zol 107,9, radijskoj postaji na španjolskom jeziku i u intervju otvoreno progovorila o svemu.

"Znate, nije lako i tijekom ove pandemije mislim da je postojao trenutak u kojem je cijeli svijet bio depresivan, prestravljen i vrlo uplašen zbog onoga što će se dogoditi", rekla je. "Imala sam puno trenutaka u kojima sam se osjećala jako loše, a i moja djeca - svi, cijela kuća, moja obitelj, moje prijateljice."

Lopez, koja ima dvoje djece s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, dvanaestogodišnje blizance Emme i Maxa, a koja živi sa zaručnikom Alexom Rodriguezom i njegovim kćerima, dodala je da im je molitva pomogla da se izbore s teškim vremenima. 

Smatra da je važno u danima kada se osjećamo loše podignuti glavu i napraviti nešto što nas raduje, bilo da je riječ o treningu, kuhanju ili nečem trećem.

Prisjetila se i trenutka kada se njezina kći slomila. Došla je u maminu sobu i rasplakala se te je pitala Jennifer zašto se sve ovo događa. Djevojčica je priznala i da joj nedostaju prijatelji, a svakodnevno je gledala i prosvjede koji su je potresli.

"Rekla sam joj da se stvari ponekad trebaju promijeniti, a kad se stvari mijenjaju, to ponekad može biti malo bolno", objasnila je pjevačica svojoj kćeri.

Uz to, naglasila joj je da u tim trenucima moraju ostati snažni i zahvalni na svemu što imaju. 

"Imamo zdravlje, zajedno smo, imamo ljubav i nema ničega što ne bismo mogli preživjeti", istaknula je J.Lo.

Pročitajte više