Jole o svojim kćerima: "One su moje najveće bogatstvo!"

Foto: Instagram

POZNATI hrvatski pjevač, Joško Čagalj Jole, na glazbenoj je sceni poznat kao pravi zabavljač, no u privatnom je životu brižan otac tri kćeri Ive, Eme i Tie, ali i pažljiv suprug svojoj Ani s kojom je u braku od 2006. godine. 

Iako su ga često znali pitati priželjkuje li sina nakon tri kćeri, Jole bi uvijek odgovarao isto: "Htio sam zdravu djecu, a to sam i dobio i to mi je najvažnije."

A da su mu mezimice najvažnije na svijetu, pokazao je između ostalog i svojom objavom na Instagramu raznježivši svoje obožavatelje uz komentar:

"Prije svega. One su moja najveća sreća i bogatstvo."

A osim prema kćerima, Jole svoju ljubav često pokazuje i prema svojoj supruzi pa je tako nedavno upravo njoj dodijelio ulogu u svom spotu Godišnjica u kojem zajedno glume par koji ima puno obaveza. 

"Htjeli smo da sve bude simpatično i iskreno, baš onako kakvi mi i jesmo. Želja nam je bila prikazati stvarnu situaciju do koje nekad lako dođe u bračnom životu, bez glume i glumaca, ona i ja, jer tako i je. Živimo ubrzano, ali uvijek nađemo vrijeme za sebe, koliko god je nekada teško. Na kraju svake balade, mene moja ljubav čeka, a realno, samo me ona i zanima", rekao je Jole tom prilikom.

Pročitajte više