Još jedan slavni, ne baš mlađahni glumac čeka bebu

Foto: Splash 

S NOVOM ženom u životu, stiže i nova beba. 

Kako javljaju mediji, 63-godišnji britanski glumac Rowan Atkinson, popularni Mr. Bean, treći put će postati tata i djetinje se veseli prinovi.

Beba je "kruna" njegove nove ljubavi s mlađahnom britanskom glumicom Louise Ford, s kojom se upoznao tijekom 2013. godine kad su zajedno radili na kazališnoj predstavi "Quartermaine's Terms". Već sljedeće godine sve se glasnije počelo šuškati o nekoj novoj ljubavi, zbog koje je na koncu i propao njegov dugogodišnji brak sa suprugom Sunetrom Sastry, šminkericom s BBC-ja, s kojom ima dvoje odrasle djece - Bena (23) i Lily (21). 

Zanimljivo je i to da je samo nekoliko tjedana po okončanju braka novi par već počeo živjeti zajedno, a sad ne mogu dočekati da im se rodi beba. 

 
"Par je presretan, jedva čekaju velik dan, ovo je jako sretno razdoblje u kojem oboje maksimalno uživaju", poručili su njihovi prijatelji koji su time otkrili više nego je trebalo, jer par inače nema običaj objavljivati svoje privatne stvari po društvenim mrežama. 

Iako je Rowan malo "starija" generacija, to ga nije spriječilo da se i u šestom desetljeću života veseli bebi. 

Louis ima 33 godine, a javnosti je, osim zbog Rowana, poznata kao glumica koja je utjelovila Kate Middleton u BBC-jevoj seriji The Windsors. 

A iako ne znamo termin poroda, fotografije su otkrile da joj trbuh evidentno raste. 

Pročitajte više