Kakav poklon! Gwyneth Paltrow otkrila što će kćeri ostaviti u naslijeđe

SLAVNA glumica Gwyneth Paltrow je nevjerojatnih 15 godina prije rođenja kćeri počela pripremati poklon koji će joj jednog dana dati.

Naime, kako je otkrila u razgovoru za People, ona već desetljećima čuva sve outfite koje je prošetala crvenim tepisima, a svi oni će postati naslijeđe danas 16-godišnje Apple Martin.

"Obožava se igrati u mojem ormaru. Sačuvala sam joj sve unatrag 15 godina prije nego što se rodila. Sve sam sačuvala. Možda ne sve, ali apsolutno svaku toaletu s crvenog tepiha", otkrila je ponosna mama koja je sasvim sigurno nekim svojim izdanjima s crvenog tepiha obilježila holivudsku modnu povijest.

Iako je na ovu ideju došla puno prije nego što je rodila kćer, čini se da je glumica itekako pogodila odabirom poklona za nju. Prema njezinim riječima, Apple je jako glamurozna i brojni slavni outfiti bi je mogli oduševiti.

"Glamurozna je na način na koji ja nisam. Jako voli make-up, a ja ne. Zna kako našminkati savršenu crtu tušem na očima. Zna si sama napraviti nokte od akrila. Prava je kraljica ljepote", otkrila je Gwyneth govoreći o kćeri.

 

Pročitajte više