Kako podići sretno dijete i Zašto ljubav boli?

Foto: Centar za prirodno roditeljstvo

UKOLIKO STE imalo upoznati s radom terapeuta i predavača Tomislava Kuljića, već u naslovu možete prepoznati njegove dvije glavne teme predavanja te vas ovom prilikom pozivamo na još jedan nadolazeći ciklus predavanja. 

Predavanje Kako podići sretno dijete? održat će se u Zagrebu u srijedu 27. siječnja od 18 do 21 sat, u hotelu International Miramarska cesta 24, a svi koji ne mogu prisustvovati zagrebačkom predavanju imaju mogućnost pratiti predavanje uživo putem live streaminga.

Link na YouTube kanal za live streaming dobit ćete nakon prijave i podsjetnik prije samog predavanja. Predavanje će biti snimljeno pa će se moći pogledati na istom linku i naknadno kroz narednih mjesec dana.
 
Isto predavanje održat će se i u Rijeci, 1. veljače, također od 18 do 21 sat, na adresi Visoka poslovna škola PAR, Trg Riječke rezolucije 5, uz mogućnost praćenja putem live streama. 
 
Ovo iznimno praktično predavanje namijenjeno je roditeljima ali i svima koji žele saznati kako rani razvoj određuje život djeteta  i buduće odrasle osobe.

Drugo predavanje na temu Zašto ljubav boli? održat će se u Zagrebu, na istoj adresi i u istoj satnici, dan kasnije, odnosno 28. siječnja, dok će se u Rijeci održati 2. veljače, također s istom mogućnosti praćenja putem live streama. 

U ovoj će temi Tomislav Kuljiš pokušati otkriti korijen i rješenje konflikata u partnerskim odnosima. Neovisno jeste li ili niste u  partnerskom odnosu ne propustite ovo emocijama nabijeno predavanje koje daje konkretne odgovore na životno bitna pitanja i unapređuje ljubavne odnose.

Više o svemu možete pronaći na web stranici Centar za prirodno roditeljstvo.

Pročitajte više