Kako spriječiti da dijete pada s kreveta? Mama doskočila problemu, ljudi se zabrinuli

Screenshot: TikTok

AMERIKANKA Leah Vidaurre smislila je inovativan kako spriječiti svog malog sina da padne s kreveta, ali neki su ukazali na rizike koje nosi njezino rješenje.

Leah je na TikToku demonstrirala proces stvaranja jeftinog izuma koji će spriječiti dječaka da se otkotrlja iz svog Montessori kreveta na pod. Zalijepila je po tri spužve za plivanje pa ih stavila s lijeve i desne strane madraca i učvrstila s dvije plahte. 

"Moj sin se noću zna otkotrljati iz kreveta i to mu ometa san. Zato sam odlučila napraviti ove branike za par dolara", rekla je u videu koji je skupio više od 4 milijuna pregleda.

@leahvidaurre Wait, how are we styling our postpartum hair growth? 🆘 🛟 #montessorimom #montessoriathome #montessoribed #montessoribaby #montessoribedroom #babysleep #babybed ♬ Sleepy - Gui

Na kraju je sama legla na madrac i pokazala da branici stoje nepomično, čak i kad se ona okreće s jedne strane kreveta na drugu.

Ideja je oduševila one koji i sami imaju Montessori krevete, ali veći je broj korisnika koji su ukazali na nedostatke.

"Mislim da je važno da je madrac na povišenom jer je ovako velika vjerojatnost da će se ispod njega stvoriti plijesan", "Kao student sam spavao na madracu na podu, ali je popljesnivio, a ja sam patio od glavobolja. Nije dobro ako ispod madraca nema protoka zraka", "Kao što su drugi upozorili, molim vas da podignete madrac od poda kako se ne bi stvorila plijesan", poručili su mami.

Pročitajte više