Kako uštedjeti zahvaljujući kuponima

Foto: Unsplash

OSJEĆATE li grižnju savjesti nakon kupovine i osjećate li se kao da ste puno potrošili? Plaćate li uvijek puni iznos prilikom kupnje? Zahvaljujući portalu Kuplio.hr to vam se više neće događati. Ovdje ćete pronaći sve pod jednim krovom - kupone s popustom, akcijske ponude, akcijske letke ili informacije o rasprodajama. Kuplio možete koristiti naprimjer pri odabiru novih tenisica ili kupnji hrane.

Kako potražiti kupone s popustom?

Web stranica je vrlo pregledna i brzo ćete se snaći. Ako ne tražite ništa konkretno, možete se nadahnuti u odjeljku Top 50 najboljih kupona koji su ujedno i ažurirani kuponi. Ako želite kupiti određeni proizvod s popustom, kliknite odgovarajuću kategoriju ili unesite pojam za pretraživanje u prozor za pretraživanje. Svakako ćete uživati ​​u mogućnosti pretraživanja po određenim markama. Najnoviju ponudu kupona za popust uvijek možete pronaći u odjeljku Novi popusti i kuponi. Da biste bili sigurni da ste zaista pronašli najbolju ponudu, upotrijebite značajku usporedbe popusta u svakoj trgovini.

Kako mogu ostvariti popust? 

Mnoge web stranice s kuponima privlače kupce za popuste, ali pružaju ih tek nakon unosa adrese e-pošte ili duže prijave. U Kupliu vam ništa od ovoga ne treba. Ako ste zainteresirani za ponudu, odaberite opciju Prikaži kod za popust. Zatim ga jednostavno kopirajte i unesite u polje Kod za popust u košarici. Tada će trgovina odbiti popust od ukupnog iznosa naručene robe. I to je sve!

Sve više kupujemo putem interneta

Nedavno smo morali promijeniti navike kupovine i početi više kupovati putem interneta. Ako ste i vi ljubitelj takvih kupnji, Kuplio.hr će vam se sigurno svidjeti. Ovdje ćete pronaći izuzetno širok raspon povoljnih popusta ne samo za domaće već i za strane e-trgovine. Nemojte biti ograničeni radnim vremenom ili udaljenostima i kupujte iz udobnosti svoje dnevne sobe, čak i u ponoć.

Jeftiniji dodaci prehrani ili popust na smještaj

Kuponi su jasno raspoređeni u pojedinačne kategorije i potkategorije, tako da možete brzo pronaći sve što vam treba. Ljubitelj ste renomiranih modnih marki ili više volite neotkrivena blaga koja nemaju svi? Sve to je zastupljeno na web stranici Kuplio.hr. Veliki dio mjesečnog proračuna odlazi na hranu, prehrambene dodatke ili drogerije. Također ih možete kupiti na popustu zahvaljujući portalu Kuplio.hr. Idete li ove godine na odmor ili wellness? Tada svakako pogledajte trenutnu ponudu kupona u kategoriji Putovanja i karte. Ili planirate ljeto provesti kod kuće u vrtu? Što kažete na to da iskoristite popuste na bazenima? Kuponi su odlični, zar ne?

U Kupliu možete povoljno kupiti modu, dodatke, nakit, kozmetiku, hranu, prehrambene dodatke, vitamine, igračke, knjige, prijenosna računala, telefone, sportsku opremu, namještaj, pločice, vrtni alat, ulaznice, ulaznice, smještaj i još mnogo toga.

Popusti i kuponi tijekom cijele godine

Od sada ne morate čekati samo Black Friday ili novogodišnju rasprodaju. Zahvaljujući Kuplio.hr možete ugodno kupovati tijekom cijele godine. Web stranica se redovito ažurira i svakodnevno se dodaje više od 30 novih kupona. To znači samo jedno - velik izbor ponuda i uvijek samo trenutno važeći kuponi.

Savjet za vas:

Ako nikada ne želite propustiti vrijeme rasprodaje ili ponudu besplatne dostave u svojoj omiljenoj e-trgovini, preporučujemo da se pretplatite na bilten. Pri registraciji možete odabrati samo one kategorije ili trgovine koje vas zanimaju.

Želimo vam ugodnu i prigodnu kupovinu!

Pročitajte više