Kamera snimila policajca koji je spasio život djevojčici staroj 12 dana

Foto: Facebook

POLICAJAC iz okruga Berkeley u Južnoj Karolini postao je pravi heroj nakon što je kamera pričvršćena za njegovu policijsku odoru snimila događaj koji se zbio 11. lipnja, a potom je tu istu dramatičnu snimku šerifov ured odlučio podijeliti na internetu.

Tog dana tijekom rutinske kontrole policajac William Kimbro zaustavio je automobil zbog prebrze vožnje. U njemu su bile dvije ženske osobe i djevojčica Ryleigh stara tek 12 dana. Objasnile su mu da žure u bolnicu jer je beba prestala disati, a Kimbro je istog trena odlučio priskočiti u pomoć.

Uzeo ju je u naručje i odmah počeo pružati prvu pomoć. Dao joj je umjetno disanje, a potom i masirao srce te je to nastavio raditi sve dok nije stigla hitna pomoć.

"Ranije nisam osjetio bilo pa sam joj odmah počeo masirati srce. Sada osjećam da je opet snažno", čuje se na videu kako policajac objašnjava uznemirenoj majci koja je objasnila da se ona tuširala kad je njena maćeha primijetila da se djevojčica guši.

Kimbro je cijelo vrijeme objašnjavao da je sve u redu dok djevojčica plače jer to znači da može disati, a njegov trud i pravovremenu reakciju šerif je odlučio nagraditi medaljom.

Pročitajte više