Kate Hudson otkrila detalje s porođaja: "Moja mama je skoro pala unutra!"

Foto: Instagram

NIJE tajna da Kate Hudson i Goldie Hawn imaju genijalan odnos. Mnoge majke i kćeri bi im pozavidjele na tome. No svejedno je mnoge obožavatelje iznenadilo što je Kate upravo svoju mamu odabrala za pratnju na porođaju.

Gostujući u showu Ellen DeGeneres, otkrile su kako je cijeli porođaj izgledao, a prisjetile su se i urnebesnih događaja koji su se odvijali u samoj rađaonici. No tada im vjerojatno nije bilo do smijeha...

Naime, Kate je s partnerom Dannyjem Fujikawom nedavno dobila kćer Rani, a iz braka s Chrisom Robinsonom ima 14-godišnjeg sina Rydera, dok s bivšim zaručnikom Mattom Bellamyjem ima šestogodišnjeg Binghama. 

Kako je Hudson istaknula, njezina mama se tijekom porođaja malo previše opustila pa je svugdje gurala nos. Doslovno.

"Kada je došao trenutak da tiskam, liječnik je bio nevjerojatan prema meni, ali mama je opet bila tu", ispričala je glumica.

Situaciju se potrudila, iz svog kuta gledanja, opisati i Goldie: "Počela sam vikati da vidim glavu, a onda je ona nestala."

"Tada mi je liječnik rekao da ću i ja upasti unutra ako se još malo približim. Shvatila sam to kao znak i prestala se približavati", ispričala je i sve nasmijala.

Osim toga, Kate je priznala kako je pokušala odraditi porođaj bez lijekova, ali je vrlo brzo odustala od te ideje i prihvatila bilo kakvu vrstu pomoći.

Pročitajte više